5 TIPS ABOUT VDS KIRALAMA YOU CAN USE TODAY

5 Tips about vds kiralama You Can Use Today

5 Tips about vds kiralama You Can Use Today

Blog Article

Paylaşımlı sunucuların aksine VDS sunucularda nodlarda sorun yaşanması halinde otomatik olarak başka bir nod devreye girer. Bu da sitenizin erişiminin her zaman aktif olmasını sağlar.

Sanal sunucuların hangi cihazlar üzerinden sanallaştırılacağı ve hangi community yapısında olduğu çOkay önemli bir yer tutmaktadır. Bunun yanı sıra fiziksel sunucuların hangi veri merkezinde barındığıda büyük önem taşımaktadır.

Dilediğiniz zaman sahip olduğunuz sunucu hizmetlerinin genişletilmesini sağlayacak olan kaynak ekleme taleplerinde bulunabilir ve kısa sürede firmamız tarafından bunun karşılanmasını sağlayabilirsiniz. İlk kez sunucu desteği almak isteyen müşterilerimiz için doğru sunucu paketinin belirlenmesinin ardından en kısa sürede sunucuların kullanılmaya hazır halde kurulum ve konfigürasyon süreçlerini de tamamlayarak teslim işlemini gerçekleştiriyoruz.

VDS kiralama işlemlerinizi tamamladıktan sonra sistem uzmanlarımız sunucunuzun gerekli kurulum ve konfigürasyon işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Internet hosting dünyasının en sık karşılaşılan türü paylaşımlı internet hosting olarak kabul edilmektedir. Özellikle yeni web page sahibi olan birçAlright kişi tercihini paylaşımlı web hosting seçeneklerinden yana yapmaktadır. Bu paketlerde CPU ve RAM gibi önemli kaynaklar ve depolama alanı aynı sunucuda yer alan diğer kullanıcılar ile paylaşılmaktadır. Paylaşımlı sunucuda tek bir sunucuyu birden fazla kişi kullanmaktadır.

• VPS her zaman VDS’e göre daha ucuz bir seçenek olmuştur. • VDS’te donanımlar her web site için ayrı olduğundan kullanıcılara daha fazla yetki verilebilir. Bu yetkiler VPS’te çAlright daha kısıtlı düzeydedir. • VDS’te sunucuyu paylaşan World-wide-web sitelerinin performansına göre diğer sitelerin performansı değişmez.

Joomla kolay kullanılabilirliği bakımından ucuz vds en çAlright tercih edilen web sitesi yazılımıdır. Joomla için özel olarak hazırlanmış bu paketlerde tek tıkla Joomla kurulumu yapabilir, kolayca bir internet site sahibi olabilirsiniz.

Erişim olanağında herhangi bir üst Restrict söz konusu değildir. Bundan dolayı da kullanıcının dilediği kadar kadar application ve uygulama yükleme imkanı söz konusudur.

Sanal bir özel sunucu (VDS), kullanıcıların World-wide-web üzerinden yalıtılmış bir sunucu sağlamalarını sağlayan bir bulut teknoloji altyapısıdır. Firmalarda kullanılan şirket içi sunucuya benzer işlevsellik ve kaynaklar sağlar. Ancak bir bulut servis sağlayıcısı tarafından kiralık olarak yönetilir. Bir VDS, sağlayıcının kaynak gereksinimlerine ve yeteneklerine bağlı olarak tam yönetilebilen güvenli bir sanal sunucudur.

Bu sayede, daha az maliyetle ve daha az donanım kullanarak birden fazla sunucu çalıştırılabilir.

Yüksek Performanslı VDS Tüm VDS Sunucu alt yapımız, özel cloud teknolojisiyle birlikte %100 kurumsal hızlı NVME diskler ve yeni nesil işlemcilerle donatılmıştır. Bu sayede maksimum performans elde etmeniz için özel olarak hazırlanmıştır.

Hem aktif hem de pasif yedekleme sistemi ile SSD disklerde en yüksek performansa SSD SAN depolama altyapısı da sağlanır. Kurumsal hizmetlerimizde güvenlikten taviz vermemek advertına sanal sunucu için SATA diskleri kesinlikle tercih etmemekteyiz. 32bit uygulamaları da çalıştırabileceğiniz sunucularımızda Home windows 2016 ve Linux işletim sistemlerinin yüksek performanslı 64bit versiyonları kullanılır.

Vds (Virtual Committed Server), bir donanımsal sunucu üzerinde birbirlerinden bağımsız olarak birden fazla işletim sisteminin maksimum performansla barındırılmasına olanak sağlayan bir teknolojidir. Her sunucu birbirinden bağımsız ve işletim sistemi farklıdır.

Kısaca VDS olarak bilinen Virtual Dedicated Server birçOkay sanal sunucu oluşturmak için sanallaştırılmış bir fiziksel sunucudur. Türkçe’de özel sanal sunucu olarak kullanılan VDS, dedicated sunucu ile aynı özellikleri sunan sanal sunuculardır. Sunucunun bulunduğu her bilgisayarda çAlright sayıda sanal sunucu bulunmaktadır. VDS sunucu kiralamış olan kişiler kendi istedikleri işletim sistemini kurabilmektedir. VDS ile VPS birbirleriyle çok karıştırılan sunucu tipleridir. Her ne kadar birbirleri ile birçok yönden benzese de VPS ile VDS arasında önemli farklar bulunmaktadır.

Report this page